Левски може да изпусне първият си голмайстор за 2019 г.? Стоянович каза, че Ники още е дебел

николай ники михайлов тренировка (1)

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели след равенството 1:1 с Уфа в първата контрола, че отбелязалият попадението за „сините“ Джордан Н’Кололо може да си тръгне от отбора. Причината е, че не е ясно дали той е дал съгласието си пробите му да продължат и след първият приятелски мач за годината.

“Като цяло съм доволен. Имахме добри моменти, но и лоши. Отговорихме на агресивността на руския тим. Имахме положения да спечелим, имаше положения и да загубим. Последните 10 дни работихме добре.

За двамата футболисти на проби не може да се говори много след само 45 минути. Н’Кололо не е подготвен физически и то се вижда. Имаше някои добри моменти в своята игра. Йодегард игра отговорно през първите 45 минути. Той ще изиграе още един мач. За Джордан не знам как е договорката, ще видим”, каза Стоянович, който похвали работата на единственото ново попълнение до този момент – Николай Михайлов.

“Михайлов свали доста килограми. Работи професионално, отговорно. Всички в клуба сме доволни от него. С него работим крачка по крачка. Има още доста кила да сваля”, каза още специалистът.

“Г-н Вангелов дойде преди два дни. Говорихме доста с него за селекцията, сега ще говорим още какво може да се направи”, поясни Стоянович, след което коментира и назначението на Павел Колев за изпълнителен директор на клуба.

“Не съм се чул с Павел Колев след неговото назначение. Доволен съм, че в клуба има човек от такъв калибър, който може да помогне на Левски. Имали сме два-три контакта, говорили сме за футбол и визията. Радвам се, че дойде в клуба. Чакам да се чуем и да направим планове за развитието на нашия клуб”, завърши Стоянович.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ