Гранд намекна за трансфер на Мауридес! ЦСКА го продава до дни?

Септември София ЦСКА (32) Мауридес

Бразилският нападател на ЦСКА Мауридес беше спряган сериозно за австрийския гранд Рапид Виена от местните медии в съботния ден. И те продължават да наливат масло в огъня за евентуалното му преминаване там.

Този път информацията дойде от спортния директор на клуба Фреди Бикел. Той обяви, че е имало преговори с двама тарани, като с единия вече е постигната договорка и се очаква да пристигне другата седмица. Но не обяви името му.

Провал с аржентинец “отваря” първата продажба на ЦСКА за 2019 г.!

Освен Мауридес, другият спряган за Рапид Виена нападател беше Андрес Вомбергар от Олимпия Любляна. В по-ранните публикации от деня в Австрия обаче твърдяха, че той е твърде скъп и клубът се е ориентирал към по-евтина опция като бразилеца.

„Знаете, че имахме набелязани двама нападатели. С единия вече имаме уточнени финансови условия, знаем на какви параметри можем да се облегнем. Предстои развитие“, обяви Бикел, като разкри и, че футболистът играе много добре с глава, което е основната характеристика на Мауридес. Наставникът Дитмар Кюхбауер добави, че именно въпросният нападател е бил желаният от него за позицията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ