Заместникът на Кешеру е „сензацията“ в Румъния! Лудогорец организира контрола, за да го види отблизо!

1

Лудогорец иска да привлече в редиците си италианския нападател на Ботошани Диего Фабрини, разкрива президентът на румънския клуб Валериу Ифтиме пред медиите отвъд Дунава. Разградчани обаче ще трябва да се преборят с местния ЧФР Клуж за подписа му и руски клубове, които също следят 28-годишният италианец.

Фабрини е юноша на Емполи, а впоследствие правата му преминават  в Удинезе, Уотфорд и Бирмингам, които го отдават под наем и на други отбори. В Ботошани италианецът акостира през лятото от испанския Реал Овиедо и от тогава има 10 мача с 1 гол и 1 асистенция за тима, но въпреки това в материала на sport.ro е определен като сензацията на шампионата.

Фабрини играе като нападател и по двете крила. 28-годишният футболист се появи като резерва по време на контролата между Ботошани и Лудогорец, която румънците спечелиха с 3:1 и тогава треньорът Антони Здравков се е запознал на живо с качествата му.

Италианецът изглежда като евентуален заместник на Клаудиу Кешеру, който е силно желан от гръцкия гранд ПАОК. Разградчани обаче ще трябва да платят трансферна сума за него, тъй като договорът му с Ботошани е до 2020 г.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ