Драма! Нарязана ръка и разкъсано сухожилие вадят Ивет Лалова от пистата

7 Dni Sport19.01.2019
Ивет Лалова летище~03

Ивет Лалова ще пропусне зимния сезон в леката атлетика заради контузия в ръката. Тя е претърпяла операция на 7 януари заради скъсано сужохилие.

„Травмата на ръката я получих много нелепо. През лятото се срязах на парче кристал, но не обърнах сериозно внимание. Оказа се, че при инцидента съм разкъсала сухожилие, а след това то се е скъсало и затова се наложи операция. Започнах годината с вирус и операция, но се надявам занапред да имам само хубави моменти“, каза Лалова.

34-годишната спринтьорка допълни, че заради травмата е пропуснала пет дни от тренировъчния план, но вече тренира на пълни обороти. Тя ще пропусне предстоящите състезания през зимата и ще насочи вниманието си към летните надпревари, които са подготовка за световното в Доха от 27 септември до 6 октомври.

„Съвсем малко пропуснах тренировки. В момента се подготвям на пълни обороти. Зимният сезон ще бъде пропуснат, тъй като още една седмица ще трябва да нося шина. В момента работя по плана за лятото“, каза Лалова.

На церемонията тя получи награда за популяризиране на леката атлетика в България. Лалова остана трета подреждането за най-добър атлет на България. Призът отиде при Мирела Демирева.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ