Край на драмата в ЦСКА!

Славия Цска 2ро 16 Жеферсон

Жеферсон започва тренировки с ЦСКА, след като пропусна първите десетина дни от подготовката на отбора.

Вчера сутринта бразилецът стегна куфарите си и потегли към Марбея.

В една от социалните мрежи той дори публикува снимка на самолетния си билет. Тя е направена на аеропорта в Салвадор. Под нея бранителят написа: „Време е за работа“.

През есента 24-годишният защитник изигра 10 шампионатни мача за ЦСКА – във всичките бе титуляр и престоя на терена по 90 минути. За купата бе на терена веднъж, а в Лига Европа – 4 пъти.

В голяма част от времето той лекуваше контузия, като в този период бе заместван от стигналия до националния отбор Ангел Лясков.

Жеферсон пропусна първата контрола на армейците в Испания – 1:1 с германския Бохум. Той няма да се появи на терена и в неделя срещу унгарския Академия Пушкаш, а най-вероятно ще пропусне и проверката на 23 януари срещу китайския Шанхай Шенхуа, пише „Тема спорт“.

Бекът се очаква да е готов за игра в последния спаринг в Марбея – на 28 януари срещу чешкия първенец и участник в груповата фаза на Шампионската лига – Виктория Пилзен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ