За какво им е конкурент на Камбуров!? Берое взе голмайстор №! на националния отбор на лагера си в Турция

Димитър Бербатов демонстративен мач (4)

Димитър Бербатов и Берое за трети пореден подготвителен период разбунват духовете в родния футбол. 38-годишният нападател, който все още не е обявил края на кариерата си, въпреки че не спира да повтаря как този момент наближава, замина със заралии за лагера им в Турция. Бербо се качи на клубния автобус след контролата срещу Ботев (Гълъбово), спечелена с 4:1.

Голмайстор №1 в историята на националния отбор е без отбор от 2017 г., когато имаше кратка авантюра в индиското първенство с Керала Бластърс. Спекулациите, че Бербатов ще се завърне в родния футбол с екипа на Берое не спират от тогава, но той неведнъж отрече, че това ще се случи.

Александър Томаш и екипът му са в процес на търсене на конкурент на Мартин Камбуров, но ако изглеждащото невъзможно на този етап се случи и Бербатов парафира договор с Берое, заралии ще сформират страхотен тандем в атаката си с двама от най-добрите голмайстори на България този век.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ