Трансферът е все по-близо! Талант от „Герена“ пристигна в базата на велик английски клуб! (СНИМКА)

1

Преминаването на юношата на Левски Димитър Шейтанов в английския Астън Вила става все по-вероятно. Юношеският национал на България, който си тръгна от „Герена“ като свободен агент в края на 2018г., днес е на базата на Виланите в Бирмингам, като дори си направи снимка с една от съвременните легенди на футбола на Острова – Джон Тери. Бившият капитан на английския национален отбор и Челси завърши кариерата си през лятото във Вила, а в момента е помощник треньор в първия тим. Това изглежда и като ясна индикация, че Шейтанов ще се бори за място в представителния тим на бирмингамци, а няма да бъде пращан в първенството на резервите или в това на своите връстници до 19 години.

View this post on Instagram

What a legend … it’s been a pleasure to meet you personally, take advice and talk to you. The feeling to be next to one of the best players in England ever, one of the best defenders in the world and person who has achieve a lot in football is more than amazing !!! 🔥🔝⚽️💪

A post shared by Dimitar Sheytanov (@sheytanov1) on

Oт Астън Вила не са обявили привличането на Шейтанов официално, но под снимката с Тери фенове на клуба вече му пожелават успех.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ