Люпко: Заместникът на Десподов трябва да е по-добър от него, иначе за какво ни е?!

Цска летище 15

Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович сподели мнението си относно предстоящия лагер на тима в Испания, както и какви са целите поставени в него.

„Отборът трябва да се подготви добре за първенството, борим се за шампионската титла, подготовката трябва да бъде добра и да бъдем готови за мачовете от първенството. Трябва да направим отбор, който да успее да изпревари Лудогорец и да стане шампион“, коментира Люпко Петрович.

„Футболистът се продава, когато има интерес към него, трябва да намерим футболист, който е по-добър от Десподов. Във футбола е така, едни футболисти се продават, други се купуват“, заяви той по повод евентуален трансфер на Кирил Десподов в чужбина.

„Нямаме голяма необходимост да купим футболисти, но ако има такава възможност може да привлечем. В края на кариерата си съм. Нестор ел Маестро е млад, има какво да учи, и аз уча като по-възрастен човек, той е млад и трябва да учи още“, каза Петрович, отговаряйки на въпрос дали има какво да учи наставникът на „червените“ Нестор Ел Маестро.

„Пожелавам си здраве, да направим нещо с ЦСКА, да спечелим трофей, да направим добри резултати, титла, купа и участие в турнира Лига Европа и да влезем в групите“, си пожела Петрович.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ