Капитан на Локо Пд осъществява страхотен трансфер зад гърба на Крушарски!

Локо Пд - Пиргов - Главчев и Асен Георгиев

Един от капитаните на Локо Пд Асен Георгиев може да напусне клуба заради изключително добрата възможност да играе за хърватския гранд Динамо (Загреб). Хегемонът в Хърватия иска да вземе централния бранител, но той има договор на „Лаута“ до края на сезона и това налага плащането на трансферна сума. От Загреб обаче нямат намерение да правят това и опитват да убедят Георгиев да се раздели с „черно-белите“ по взаимно съгласие. Според „Меридиан мач“ босът на Локо Христо Крушарски до момента не знае за интереса на Динамо към Асен Георгиев, а това може да се окаже пречка. През годините Крушарски неведнъж се изказа срещу подобен тип ходове с осъществяване на трансфери, ощетяващи Локомотив.

Засега развитие се очаква, ако Георгиев разтрогне с пловдивчани. На „Лаута“ Бруно Акрапович разполага още с Димитър Везалов и Стивън Езе за центъра на отбраната, а Лукас Масоеро още чака да получи доверието на треньора.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ