Първият ненужен на „Герена“ си събра багажа и замина при новия си отбор! Ето защо е само под наем (СНИМКА)

левски първа тренировка белаид нганиони белмонт~07

Левски намери нов отбор на ненужния нападател Ривалдиньо. Бразилецът, който е известен с това, че е син на легендата Ривалдо, показа в социалните мрежи снимка от самолета на летище София. Говореше се, че той е желан от няколко клуба на Балканите, но според „Тема спорт“ той ще облече екипа на Нефтчи (Баку) в Азербайджан. Ривалдиньо обаче няма да бъде продаван, а ще играе под наем в азерския клуб до края на сезона, като в договора ще има и опция за откупуване.

На „Герена“ са много близо до това да намерят отбор и на Филипе Нашименто, който също ще бъде преотстъпен. Единствените, с които се очаква клубът да се раздели са Аймен Белаид, чийто договор изтича през лятото, вратарят Мартин Полачек и бившият капитан Божидар Митрев, който обаче може и да си уреди трансфер, от който в клубната каса да влязат някакви пари.

„Сините“ не гонят и не продават футболисти на този етап, тъй като все още не е ясно дали Славиша Стоянович ще остане след края на сезона и в клуба се опитват да се предпазят от нова мащабна селекция. През лятото, ако Стоянович остане, ненужните сега може да бъдат разкарани за постоянно. Ако пристигне нов треньор, то той ще даде шанс на Нашименто, Ривалдиньо, Луан Виана и младоците, които вече преминаха в родни клубове под наем.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ