Банско №1 в класация за най-изгодна ски-дестинация в Европа

7 Dni Sport12.01.2019
Откриване ски сезон Банско 66

Нова европейска класация определи българският зимен курорт Банско за най-изгодната ски дестинация в Европа.

Данните за предпочитанията на туристите от Стария континент са направени на база на анализ на интересите на клиентите в една от най-големите туристически търсачки. 4-членно семейство може да почива в родния курорт за седмица срещу скромната сума от 450 евро или под 900 лева.

В посочената сума обаче не влизат нужните средства за ползване на лифт, разходите по пистите, както и наем на ски оборудване, пише travelbulgarianews.bg.

В същото време най-скъпо излиза ски ваканцията в Швейцария. Същият брой туристи за 7 дни почивка ще трябва да платят в тамошните курорти средно 2706 евро или почти 8 пъти по-скъпо. Банско вече е определен като новата зимна Ибиса на континента. Мястото е подходящо както за семейства, така и за младежи заради целогодишното празнично настроение, ниските цени на напитките и храната, които обаче са с високо качество и евтините входни такси за нощните клубове.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ