Черната сила ще спасява новаци от изпадане! Секс бомба, свързана с Литекс, уреди трансфера! (Снимка)

1

Бившият нападател на Берое и Левски Жуниор Мапуку може да се счита за ново попълнение на новака в румънския елит Дунареа (Калараш). „Жълто-сините“ са го закъсали след първия полусезон и заемат 12-о място от 14 отбора в северната ни съседка. Тимът е отбелязал само 13 гола в 21 мача и в Калараш се надяват Черната сила да им помогне да се спасят. Мапуку обаче не е играл почти 1 година заради тежката контузия, която го сполетя веднага, след като Левски го продаде на китайския Шъдзяджуан, откъдето и пристига сега в Дунареа, най-вероятно като свободен агент.

Трансферът е осъществен най-вече благодарение на Ана-Мария Продан, която у нас стана известна с това, че е съпруга на Лауренциу Регекампф, който бе треньор на Литекс. Продан обаче е един от големите футболни агенти в Румъния, а освен това е известна и с провокативната си визия.

В Дунареа Жуниор Мапуку ще играе с още един бивш футболист на Левски – централният защитник Сърджан Лукин, който бе привлечен в тима преди броени дни.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ