Кошмарът на ЦСКА е продаден? Чичо Венци му взе заместник от Първа лига

Славия Цска 20 Антонис Стериакис

Вратарят на Славия Антонис Стергиакис още следващата седмица може да има нов клуб. Преговорите за негов трансфер са в ход, а на „Овча купел“ реагират своевременно и вече имат ново попълнение между гредите. Това е Георги Георгиев, който през изминалата седмица разтрогна договора си със старозагорския Верея заради неплатени заплати.

Гръцкият страж на Славия вдигна изключително много цената си през последната година, когато бе и пред трансфер в Олимпиакос. Тогава сделката се разпадна в последния момент заради разминавания между клуба и играча, но този път провал не се очаква, за което индикира и привличането на Георгиев. Освен него „белите“ ще разполагат с Георги Петков и италианеца Емануеле Джерия. Стергиакис направи най-силно впечатление в мача с ЦСКА, когато направи чудеса от храброст и помогна много за победата с 1:0, дошла след гол на Янис Карабельов.

Освен със Стергиакис, в следващите седмици Славия може да се раздели и с голямата си звезда Галин Иванов. Той е желан от турски и китайски клубове, които му предлагат сериозна заплата. Старши треньорът Златомир Загорчич вече обяви, че клубът е готов със заместник на Иванов, който ще изненада много хора в българския футбол. Заговори се, че това може да е Радослав Кирилов, който разтрогна договора си в трета дивизия на Италия и отново е свободен агент.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ