Мениджъри въртят номера за новите договори на „червени“ титуляри – от клуба обявиха какво се случва и с Десподов

Цска тренировка 9

Мениджърите на Тиаго Родригес и Витаутас Черниаускас са причината двамата все още да не са подписали новите си договори с ЦСКА, намекна старши треньорът на „червените“ Нестор Ел Маестро на първата си пресконференция за 2019 г. Отборът тренира на „Българска армия“, а наставникът коментира не само договорите на двамата, но и ситуацията с футболистите, които може да бъдат продадени, начело с Кирил Десподов.

„За нови договори на Тиаго и Черниаускас трябва да попитате тях. Знам, че такова е желанието на клуба и има някакви оферти. Всичко останало е въпрос на преговори. Двамата тренират добре и от моя гледна точка за тях няма проблеми в ЦСКА. Какво правят с мениджърите си, аз не мога да знам.

Логично е да човек да си помисли, че новините за интерес може да повлияят психически на Десподов. Аз обаче съм изненадан в положителен смисъл от начина, по който тренира и се готви с отбора. Изглежда концентриран, мотивиран и уверен. Много се надявам, че това няма да се промени и след 31 януари той все още ще е в отбора. Към момента съм много доволен от работата му.

От играчите, които в момента тренират с отбора, вярвам, че всички ще останат в тима. Не мога да знам какво ще стане в бъдеще, но има голяма вероятност Валентин Антов да получава повече шансове за изява през пролетта. В три или четири мача може да започне като титуляр“, каза Ел Маестро.

Изпълнителният директор Пламен Марков заяви, че Кирил Десподов има договор с клуба и единствено от това колко добра оферта пристигне за него зависи дали ЦСКА ще го продаде.

„Предложението трябва да е еднакво добро за Десподов и за клуба. Той е един от най-добрите ни футболисти и търсим играч, който да може да го замени, ако се стигне до трансфер“, допълни Марков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ