Томаш изпреварва Стоянович за национал на Алжир – той ще е заместникът на продаденият Хаджиев

Левски - Берое (1)

Берое ще опита да привлече френския защитник Илиас Хасани. Той е гласен за заместник на Камен Хаджиев, който ще бъде трансфериран в унгарския Академия Пушкаш за сума надхвърляща половин милиона лева.

23-годишният Хасани е свободен агент, след като на старта на подготовката изненадващо бе освободен от Черно море. Варненци разтрогнаха договора на играча.

В началото на годината се твърдеше, че Илиас е искан от Левски, но от „Герена“ не потвърдиха за интерес към него. Хасани може да играе в центъра и на фланга на защитата. През есента той участва в 14 шампионатни срещи за варненци, с които се раздели в първите дни на новата година.

Треньорът на Берое Александър Томаш е отлично запознат с качествата му – бе му наставник във Верея през сезон 2016/17. Хасани бе на терена в общо 23 мача за първенство под негово ръководство.

Берое търси усилване на конкуренцията по крилата, след като Вандерсон претърпя операция и ще бъде дълго време извън игра, а Драгош Фърчулеску бе освободен. Така на практика треньорът Александър Томаш разполага само с двама флангови футболисти – Рубен Бригидо и Мешка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ