Агут за историческата си мисия преди София Оупън – да прати в историята легендата за Анди Мъри

7 Dni Sport12.01.2019
роберто батиста агут

Роберто Батиста Агут разкри, че му е притеснено преди мача, който най-вероятно ще изпрати в историята легендата за Анди Мъри. Двамата излизат в понеделник един срещу друг, а както е известно британецът обяви, че това е последната му среща, след което се оттегля.

Всички знаят, че Анди ще играе на максимума! Той ще се бори докрай, както го е правил винаги в кариерата си. Трябва да вложа всичките си сили, за да победя. Двубоят ще бъде много сложен, включително и заради метеорологичните условия, сподели испанецът, който е първият победител на София Оупън, а сега ще дойде пак през февруари в столицата.

Контузията е най-лошото нещо, което може да ти се случи в кариерата. Не трябва да се излиза на корта, ако не си готов напълно. В противен случай рискуваш страшно много. Мър е един от най-великите тенисисти в историята. Винаги съм искал да открадна някои елементи от играта му. Знаем се добре, добави Батиста Агут.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ