Само в 7DniSport.bg

На бултрасите им писна от некадърен чужденец! Натопиха го за пиянски изцепки!

Ботев Пд-ЦСКА 25

Нападателят Диого Кампос определено е нежелан в Ботев. Ръководството поиска да разтрогне по взаимно съгласие, за да се отърве от голямата заплата на яловия бразилец. В недоволството се включиха и жълто-черните фенове. Група запалянковци са се превърнали в щаб „Зорко око“ и са сигнализирали шефовете, че на няколко пъти от началото на сезона са засичали кариоката в барове и нощни заведения в Пловдив. Те са настояли това да бъде използвано при преговорите с играча за прекратяване на договора и вместо да му се плаща неустойка, той да бъде уволнен. От клуба обаче са били категорични, че без да имат неоспорими доказателства, няма да петнят репутацията на играча, въпреки че и друг път са получавали подобни сигнали. Запалянковците са категорични, че могат да съберат снимков материал, с което да помогнат на клуба.

„Жълто-черните“ водят интензивни разговори за прекратяването на договора на Кампос, но към момента са по-близо до споразумение с неговия сънародник Густаво Афонсо, твърди Меридиан мач.

Трансферът на Антон Карачанаков вероятно ще се осъществи през лятото, тъй като той няма да може да разтрогне с настоящия си клуб Панахайки, с който онази вечер отстрани ПАОК за Купата на Гърция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ