Лудогорец официално обяви: Купихме бивш капитан на Левски

Цска Лудогорец 15

Вратарят на националния отбор на България Пламен Илиев вече е футболист на Лудогорец. В петък ръководството на седемкратния шампион и Астра (Гюргево) постигнаха договорка за трансфера, съобщават разградчани. Илиев ще се присъедини към Лудогорец в неделя (13 януари) на лагера в турския курорт Белек. Вратарят ще дебютира за новия си тим в първите контроли на шампиона в Турция, които започват на 15 януари с мач срещу румънския Ботошани.

Илиев е вторият нов футболист в Лудогорец тази зима. През декември 2018 г. „орлите“ привлякоха от Рединг румънския национал Адриан Попа. Лудогорец има договор и с халфа на Ботев (Пд) Серкан Юсеин.

Пламен Илиев е поден на 30 ноември 1991 г. в Ботевград. Започва кариерата си във Видима-Раковски, след което играе в Левски и румънските Ботошани и Астра (Гюргево). Илиев е основен вратар на представителния тим на България, като има мачове за младежкия отбор и юношеските формации.

Румънските медии твърдят, че Лудогорец ще плати 150 000 евро на Астра, но информацията не е потвърдена от двата клуба.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ