Стефан Цветков се запозна с казахстанската тенис-индустрия, която създаде Михаил Кукушин

7 Dni Sport11.01.2019
Tsvetkov

Президентът на Българска федерация по тенис и член на Борда на Директорите на Международната тенис федерация Стефан Цветков е на официално посещение в Казахстан. Там бившият капитан на националния отбор е по поканата на президента на Казахстанската тенис федерация и член на Борда на Директорите на Международната тенис федерация Булат Утемуратов.

Цветков посети Националния тенис център в Алмати, който отвори врати през месец май 2018 г. В Казахстан са изградени вече 25 тенис центъра, а работата им може да бъде видяна и на…София Оупън. В турнира в столицата ще вземе участие №53 в света Михаил Кукушин от Казахстан.

Президентът на БФТ взе участие в поредица срещи с Хервиг Страка – член на Борда на Световната мъжка тенис асоциация /ATP/ и турнирен директор на световния мъжки тенис турнир „Erste Bank Open 500″ и представители на Казахстанската тенис федерация. По време на срещите бяха обсъдени възможностите за партньорство между двете държави.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ