Окончателно: Русев се провали отново като собственик! Павел Колев остава в БФС!

Футболист на Годината 20189

Спас Русев претърпя сериозен и пореден управленски провал начело на Левски. Откакто пое клуба от „Герена“, Русев допусна да се случат някои сериозни издънки, сред които скандалното напускане на бившите спортни директори Станислав Ангелов и Асен Букарев и на треньора Люпко Петрович. „Сините“ са заплашени и от изхвърляне от Европа за 2 години, а Славиша Стоянович продължава да е свързван със селекционерския пост на Латвия. За издънките в селекцията, първенството и евротурнирите няма смисъл да се отваря дума.

Човекът, който трябваше да вкара ред в хаоса на „Герена“, обаче е отказал да се наеме с тежката задача. Днес Павел Колев окончателно е казал „не“ на Русев да поеме поста на изпълнителен директор и да опита да поправи щетите от последните години. Колев остава на поста си в БФС като зам. изп. директор на централата, а на „Герена“ Красимир Иванов ще продължи да движи всички важни дела.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ