Това е края! Пробват обединение на ЦСКА с Авиаторите! Да се стяга Гриша Ганчев

7 Dni Sport10.01.20190
гриша ганчев

Много футболни фенове с чудят какъв е смисъла да съществува домусчиевия урод ЦСКА 1948. Очакваше се дори той да бъде разфрмирован, след като автентичният червен клуб, зад който застанаха милиони фенове, откупи емблемата.

7DniSport.bg се натъкна на сензационна новина. В ход е напън авиаторите да бъдат вкарани на всяка цена в Първа лига, след кето Гриша Ганчев да приеме обединение на двата клуба, за да не стават панаири в първенството.

Неслучайно в края на миналата година на тези от 1948 им е казано, че шансът им да си запазят работните места е да влязат в елита.

Планът е на хората, които се оопитаха да убият ЦСКА, като създадоха клонинга от Обеля. Техните намерения обаче срещнаха жестокия отпор на Гриша Ганчев, който спечели войната за червения спектър.

В задаващите се месеци на бизнесмена ще бъде натрапена ролята на обединител, за да склони някои „обелки“ да се сдобият с длъжности на „Армията“.  Както и в плана за нов стадион в Брисовата градина да се включат бизнесмени със скандален имидж.

Интересно как гледа на всичко това Сектор Г!?

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ