Левски? Това не е отбора на народа! Това е нещо тъмно като Литекс на Ганчев

7 Dni Sport10.01.20190
левски първа тренировка~06

Бившият прзидент на Левски Тодор Батков предприе безпрецедентна атака срещу клуба и…Гриша Ганчев!

В момента Левски прилича на Литекс от най-тъмните години, когато бях във футбола. Черна дупка, в която не се знае какво се случва. Това не трябва да се случва, заради стоте хиляди фенове зад отбора. Това не е отборът на народа. Левски трябва да генерира новини, да се лансират юноши, положителни новини, отрицателни новини, да са някак си публични първите хора в клуба“, заяви Батков.

Адвокатът коментира и възможността Павел Колев да стане изпълнителен директор на „сините“. Батков разказа, че още докато той бе на президентския пост, Колев е предложил да заработи на „Георги Аспарухов“. В онези години обаче юристът се готвел да се раздели с тима на сърцето си и сътрудничеството не се осъществило.

„Павел Колев има голяма амбиция. Даже като завърши, идва да се предложи, но аз бях решил да се оттегля. Казах му, че знам, че е левскар, но няма как да му предложа, защото се оттеглям“, каза юристът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ