Бока Хуниорс вади 10 млн. долара за трансферно попадение на Лудогорец от Лига 2

111

Сериозна възможност за трансфер очаква футболист, който Лудогорец измъкна от Лига 2 на Франция почти без пари, а след това продаде скъпо на италианския елитен Аталанта. Става въпрос за централния защитник Хосе Луис Паломино, за когото бергамаските платиха на шампионите 2,5 милиона евро през лятото на 2017 година. Паломино пристигна в Разград 12 месеца по-рано и изигра 33 мача за Орлите, в които успя да се разпише два пъти. Това му стигна за трансфер в Аталанта, където също е основен футболист и от началото на сезона има 19 изиграни срещи, в които е привлякъл и вниманието на Бока Хуниорс.

Спортният директор на аржентинския гранд Николас Бурдисо вече е в Италия, където е започнал преговорите за 29-годишния Паломино. Според аржентинските и италианските медии италианците ще искат 10 милиона долара за правата на играча.

Не е изключено и Лудогорец да прибере процент от евентуалния трансфер на Паломино на „Ла Бомбонера“. При продажбата му в Аталанта се заговори, че разградчани са включили подобна клауза, но информацията така и не бе потвърдена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ