Нов бензин в „синия“ огън! Стоянович преговаря с новия си шеф в София?

левски първа тренировка~01 славиша стоянович

Вчера Славиша Стоянович обяви, че ще остане начело на Левски до месец юни, когато изтича първата година от договора му със „сините“, в който има опция за продължаването му с още 12 месеца. Феновете на клуба от „Герена“ се поуспокоиха от тези думи, от които стана ясно, че тимът няма да остане без треньор по средата на сезона.

В същото време, според латвийското издание Sportacentrs.com президентът на местната федерация Каспарс Горкшс ще пристигне в София за преговори със Стоянович, чиято цел е да бъде постигната яснота дали специалистът ще поеме Латвия. Единствената възможност за това е днес, тъй като утре „сините“ заминават на лагер в Турция.

Горкшс коментира ситуацията с отказ да даде подробности за избраника си за нов национален селекционер, но потвърждава, че на 15 януари ръководството на латвийската федерация ще има събрание, на което той тряба да назове името на треньор, който да води тима в първите квалификационни мачове за Евро 2020 през месец март.

Към момента възможността Стоянович да води съвместно Левски и Латвия не е била коментирана от никоя от страните.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ