Загорчич обяви, че Славия има по-добър млад футболист от Антов от ЦСКА – иска му се Галин да отиде за пари в чужбина

Славия пресконференция 2

Наставникът на Славия Златомир Загорчич откри 2019 година с традиционна пресконференция преди първата тренировка на тима от зимната подготовка. Специалистът коментира ситуацията в клуба, трансферните слухове около състава и очакванията, които има за втория дял от сезона. Той не подмина и темата около церемонията за футболист на годината, на която Кирил Десподов и Валентин Антов от ЦСКА спечелиха съответно голямото отличие и приза за най-добър млад играч пред Георги Петков и Георги Йомов от „белите“.

“Очаквам по-добри резултати. В някои мачове показахме добра игра. Тогава и спечелихме нашите точки. Ще опитаме да спечелим всеки мач до края. Щом Галин Иванов е тук, се надяваме да остане. Той е много добър футболист. Имам нужда от него. Иска ми се да иде в чужбина и да заработи някой лев. Имаме готов негов заместник, но той ще бъде изненада за всички. Иска ми се да вземем повече българи. Чужденците, които идват в България, нямат по-големи качества от нашите”, започна Заги.

“Ако нашите футболисти променят манталитета си, ще успеят. От школата ще имаме нови попълнения. Трябваше двама юноши на дойдат в Турция, но за съжаление единият е контузен. Имаме млади футболисти и със сигурност ще разчитаме на тях. Целта ни е бараж за Европа. Надяваме се да се класираме в евротурнирите. Ако намерим силен чужденец, съм съгласен да го привлечем, но предпочитам българските футболисти. Георги Петков е много силен човек”, допълни наставникът.

“За Стергиакис също има вариант да отиде в чужбина. Постоянно има интриги. Съгласен съм с мнението на журналистите. В нашата съблекалня има много добри млади футболисти в лицето на Георги Йомов, който заслужаваше наградата за най-добър млад футболист. Не се сърдим на никого. Много по-хубаво е да играеш у дома. Нямам търпение да започнем да играем на нашия стадион”, завърши Загорчич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ