Заплют от Илиан Илиев потвърди думите му! Излъга, че спира с футбола и подписа с клуб от Първа лига

Септември Черно Море 16

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви в края на есенния полусезон, че никога повече няма да подаде ръка на юношата на варненци Ертан Томбак, който е излъгал клуба, че прекратява кариерата си и ще се отдаде на учението, а в крайна сметка е започнал да тренира с тим от елита. Днес думите на Илиев се потвърдиха и Томбак се появи на първата тренировка на Славия, откъдето обявиха и, че между двете страни има договор. 18-годишният варненец се подвизава като десен бек и направи първите си стъпки в професионалния футбол с екипа на родния си клуб, но от днес официално защитава цветовете на „белите“.

Другото ново попълнение на Славия е Преслав Петров, който идва като свободен агент, след като прекрати по взаимно съгласие договора си с Дунав (Русе). Столичани вече пратиха под наем във Втора лига двама от големите си таланти – Тони Иванов ще играе в Локо (ГО), а Кристиян Пешов – в ЦСКА 1948.  Освободените са четирима – Неманя Иванов, Милчо Ангелов, Александър Александров и Момчил Цветанов.

„Белите“ ще имат лагер в Турция, по време на който ще изиграят шест контроли, а съперниците за четири от тях вече са ясни – полските Миедж и Арка, арменският Пюник и румънския Университатя (Клуж).

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ