С подарък, който да му напомня как разплака Левски, Божинов обяви ще се завърне ли на „Герена“

Левски Ботев Враца 1 Валери Божинов

Валери Божинов поразбули мистерията около бъдещето си преди първата тренировка на Ботев Враца вчера.

„По-добре е да си там, където си ценен и обичан, отколкото на място, на което не те искат“, отговори малко загадъчно на въпроса дали остава в новака от Първа лига 32-годишният футболист. Преди заниманието тръгнаха спекулации, че той ще се завърне в Левски. „Никой не ме е търсил, никой не ми е предлагал. Ще проведем разговор с ръководството и ще решим какво да правим. До 10-15 дни всичко ще стане ясно“, остави си вратичка Божинов.

„Направихме силен отбор през есента, изиграхме добри мачове и имаме още работа за вършене. Вярвам, че ще постигнем целта си. Надявам се през пролетта да сме още по-силни. Амбициите са ни големи, но няма да е лесно“, добави още Божинов.

Той беше изненадан приятно с колаж, заимстван от 1-а страница на спортен всекидневник след „синия шамар“, зашлевен на Левски насред Герена. Тогава Божинов опъна два пъти мрежата на столичани, а веднъж за резила им се разписа и юношата на Левски Валери Домовчийски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ