ЦСКА започна подготовка! Обявен за продаден тренира, пристигнаха нов вратар и трима таланти

1

ЦСКА започна подготовка за пролетния дял от полусезона в Първа лига, съобщиха от клуба. Единственото ново име в тима е вратарят Петър Петров, който през есента играеше под наем в Литекс във Втора лига, но силните му игри са му донесли повиквателна за първия отбор на „армейците“. С представителния тим тренировки започват трима от талантите на армейската школа – Мартин Смоленски (роден 2003 г.), Йоан Бауренски (2001 г.) и Никола Борисов (2000г.).

Обявеният за продаден в Китай Мауридес също тренира със съотборниците си на базата в Панчарево.

Новите попълнения, с които се преговаря, ще пристигнат в хода на подготовката, пишат още „червените“ на сайта си.

Нестор Ел Маестро е предвидил  двуразови тренировки в следващите дни, през които паралелно предстои да бъдат направени и задължителните медицински и функционални изследвания на футболистите. Единственият отсъстващ с разрешение на ръководството е бразилецът Жеферсон Телес, който ще се присъедини към съотборниците си до края на седмицата.

Отборът ще се подготвя в София до 15 януари, след което предстои двуседмичен лагер в Испания. До 29 януари ЦСКА ще изиграе 4 контроли в района на Марбея. Първата ще се проведе на 16 януари срещу германския Бохум, останалите приятелски срещи ще обявим в близките дни.

След завръщането в София, в зависимост от метеорологичните условия, ще се прецени къде тимът  ще се подготвя до началото на пролетния полусезон. До първия официален мач треньорският щаб планира още две проверки на родна земя.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ