„Франс футбол“ разкри кой напуска ЦСКА!

ЦСКА, Прибиране от лагера в Австрия, Енрике Рафаел, Жорже Фернандо Барбоса Интима, Жоржиньо

Водещата френска спортна медия „Франс футбол“ изготви анализ на представянето на всички футболисти, преотстъпени от елитни местни в чуждестранни клубове. Един от играчите е в ЦСКА – крилото Жоржиньо, който беше привлечен от Сент Етиен през лятото. Договорът на футболиста от Гвинея-Бисау е за един сезон.

„Жоржиньо има 2 гола в 17 мача, но не се наложи като титуляр в ЦСКА и на този етап изглежда малко вероятно българският клуб да го задържи за постоянно“, пишат от „Франс футбол“.

Жоржиньо записа 942 минути през есента в елита, като беше титуляр в 11 от 17-те си участия. Той не попадна сред стартовите 11 в заключителните 3 срещи за годината срещу Лудогорец (4 минути при 1:1), Верея (45 минути при 1:0) и Ботев Пд (8 минути при 2:1). За последно започна при 0:1 от Славия (58 минути) на 2 декември. Жоржиньо се разписа в първия кръг при 2:0 над Локо Пд и при 3:0 над Етър на 21 октомври. Крилото има още 90 минути за купата срещу Монтана (2:0) и 6 срещу Витоша (3:1). Записа също 5 мача и 1 гол в Лига Европа, като вкара в реванша срещу Адмира (3:1).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ