След 2 години извън терените: Лудогорец маха Владо Стоянов!

владо стоянов

Новият треньор на вратарите на Лудогорец Здравко Здравков в един момент може да се окаже, че ще работи с петима под рамката. Толкова се очаква да станат играчите на този пост през пролетта. В момента вратари на орлите са Ренан, Хорхе Браун, Наумов и Владислав Стоянов. Очаква се привличането и на Пламен Илиев от Астра Гюргево. Той има подписан предварителен договор с Лудогорец. Контрактът на национала с румънския му клуб е до лятото, като се очаква в близките дни да стане ясно дали ще дойде сега при зелените, или след края на сезона като свободен агент.

Ситуацията с вратарите при разградчани обаче може много сериозно да се промени в един момент. Положението с Владислав Стоянов не е добро и той едва ли повече ще пази за орлите. Договорът му с клуба е до лятото. Стражът дълго време се възстановяваше от контузия и поредица операции на коляното. През есента Стоянов бе започнал леки занимания, като дори се заговори за завръщането му за дубъла, но пак е получил усложнения и е заминал за Барселона. Така че най-вероятно през лятото, когато договорът му изтече, ще се стигне до раздяла между двете страни.

Ренан на няколко пъти обяви, че иска да напусне. Наскоро той е отказал предложение за нов договор, с което е вбесил ръководните фактори в Лудогорец. Настоящият му контракт е до края на 2019-а. Това обяви той самият пред медиите в Бразилия. Именно там може да продължи кариерата му. Засега няма да се бърза с негова продажба.

Младият Даниел Наумов пък може да бъде преотстъпен в друг отбор. Преди време той бе част от Верея, а за последно пази за дубъла на Лудогорец.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ