Клуб, заплашен от Левски с ФИФА, иска капитана на „сините“?

Левски Верея (17) Иван Горанов Здравко Илиев

Коняспор се интересува от ляв бек, който играе в Левски, твърдят турските медии. В момента турският елитен клуб заема осмо място в местното първенство и иска да подсили отбраната си по време на зимната пауза. Изданията обаче не уточняват дали от Коняспор се интересуват от национала Иван Горанов или пък от французина Луи Нганиони, който да бъде резерва. Французинът изигра само два мача за сините през есенния полусезон. Юношата на Лион не успя да се адаптира добре, въпреки че бе на ниво, когато му бе гласувано доверие. Твърди се, че той иска да си тръгне от „Герена“. Ако наистина Нганиони държи да напусне, то сините едва ли ще му правят спънки. Може пък той вече да се е договорил с друг клуб и това да е причината да желае да се раздели с Левски. Иначе от „Герена“ трудно биха се разделили с Иван Горанов, освен ако за него не пристигне наистина солидна оферта.

Сините вече са правили бизнес с Коняспор. В този клуб Левски продаде през лятото на 2017 година Мехди Бурабия (сега той е част от Сасуоло). Трансферът не мина без скандал, като от „Герена“ заплашиха турците, че ще ги дадат на ФИФА заради непозволен разговори с халфа.

В момента приоритет за ръководството на тима от „Герена“ е да успее да привлече капитана на Берое Мартин Райнов. Халфът е обвързан със старозагорци до лятото. Сините искат да подпишат предварителен договор с него и да направят така, че той да започне с тима още през зимата. Развитие по евентуален трансфер се очаква до 10 януари, когато Левски заминава на лагер в Кипър.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ