Пълна откачалка поиска Десподов в отбора си от Висшата лига! Опитва да надцака и големият кошмар на Реал този сезон

PSX_20180805_220952

Един от най-ексцентричните мениджъри в английския футбол Нийл Уорнък е хвърлил око на звездата на ЦСКА Кирил Десподов. 71-годишният наставник на Кардиф иска повече атакуваща мощ, за да запази мястото на отбора си във Висшата лига на Англия. Уелсците са реализирали едва 19 гола в 21 мача този сезон в първенството, но в последните седмици успяха да изплуват от последното място и вече дори имат аванс от 2 точки над зоната на изпадащите.

Уорнък обаче ще трябва да се справи с конкуренцията и на два други отбора от Острова. Борещите се за промоция във Висшата лига Мидълзбро и Астън Вила също имат апетити към Десподов. Най-сериозният съперник за подписа на национала обаче се очертава ЦСКА (Москва). Руският гранд уверено води в първенството този сезон, но върхът в представянето дойде в Шампионска лига, където московските армейци победиха на два пъти Реал (Мадрид) в групите на турнира и до момента са единственият отбор с два успеха над кралския клуб този сезон.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ