Милионна чистка в Разград! Продават се футболисти за 25 000 000!

Цска Лудогорец 29 натанаел

В Лудогорец се задава сериозна трансферна чистка. В Разград отдавна се говори, че ще стартира сериозно обновяване на тима, а моментът изглежда точен, тъй като отборът отпадна от Европа и му остава да се бори само за Купата, където е на 1/4-финал срещу ЦСКА, и шампионската титла, където преднината пред „червените“ е 6 точки.

Орлите ще направят всичко възможно да продадат двамата си крайни бранители Сисиньо и Натанаел. За първият се знае, че е желан от грандове в родната си Бразилия, докато вторият е искан в клубове от Западна Европа. Вратарят Ренан е с изтичащ договор в края на сезона и затова Лудогорец ще иска да го продаде още до края на месец. Густаво Кампаняро, който играе на приливи и отливи, също влиза в списъка за продажби. Интересът на Нюрнберг към Якуб Швиерчок е индикация за трансфер и на нападателя. Жоао Паоло и Цветомир Панов пък ще са двамата освободени без трансферни суми.

Общата цена на Ренан, Кампаняро, Швиерчок, Натанаел и Сисиньо надхвърля 12,5 млн. евро, или почти 25 милиона лева.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ