Ботев с крути мерки срещу Серкан и Лудогорец! 200 бона веднага или футболистът губи огромна сума!

Левски Ботев Пловдив (6)

Ботев Пд е поставил цена от 100 000 евро на Серкан Юсеин, който вече се е разбрал с Лудогорец за 3-годишен договор. Ако искат младежкия национал веднага, от Разград ще трябва да платят трансферната сума, съобщи Plovdivnews.bg. В противен случай той ще се присъедини към шампионите едва през лятото, когато изтича контрактът му с Ботев. Орлите се дърпат за момента и това може да сложи прът в колетата на развитието на Серкан. Колкото и важна фигура да е той за Канарите, Николай Киров ще бъде принуден да го забие на резервната скамейка до края на сезона, просто защото няма нужда да гради тактиката си около футболист, който ще напусне.

Другия проблем за полузащитника е чисто финансов. Той се е разбрал за заплата в размер на 25 000 лева месечно с Лудогорец за следващите 3 години. Ако разградчани откажат да платят трансферна сума за него, Серкан на практика ще е пропуснал 5 възнаграждения в размер на 125 000 лева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ