Владо Николов обсъжда национали с Пранди, но няма да му става помощник! Легендата обясни решението си

Владо Николов Волейбол мъже Левски Миньор Перник (18)

Името на шефа и треньор на мъжкия волейболен отбор на Левски Владо Николов се завъртя в медийното пространство, като евентуален помощник-треньор на новия селекционер на националите Силвано Пранди. Ето какво каза самият Владо Николов за BGvolleyball.com по темата:

„За мен би било голяма чест да помагам на Силвано Пранди и отново да започна работа с националния отбор на България. За съжаление поет ангажимент за идващото лято ме възпрепятства това да се случи. Няма да имам физическото време и възможност да се отдам на работата. Дейността на помощник-треньор изисква 100% отдаденост на националния тим, пътувания, наблюдения на мачове и тренировки и разбори, а а не бих вършил толкова сериозна работа половинчато.“

„Да, говорили сме по темата с Пранди, той вече знае моето становище. Ние се чуваме постоянно, той се допитва за някои неща, обсъждаме различни играчи, варианти, бъдеща подготовка и т.н. Но пак казвам, поетият ангажимент не ми позволява да се отдам на тази работа и да бъда негов помощник в националния отбор“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ