Ганчев закова на резервния ляв бек на ЦСКА същата цена като на Десподов! А за най-големият „червен“ талант иска дори повече!

Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев (23)

Невероятно високи за българските стандарти откупни клаузи са заложени в договорите на футболистите на ЦСКА. Учудващо или не, „червени“ таланти са сред най-високо оценените. Всеки който иска да привлече Валентин Антов, трябва да извади минимум 5 милиона евро. Именно такава е сумата, записана в контракта му.

Друг много обещаващ футболист на ЦСКА – Ангел Лясков, също е с повече от сериозна откупна сума – 4 милиона евро. Такава е и цената на голямата звезда на отбора Кирил Десподов.

Като цяло, тенденцията на „Армията“ била защитниците да имат заложена сума около 4 милиона евро, докато халфовете и нападателите – не по-малко от 5-6 милиона евро, пише KotaSport.com.

Настоящият бос на „червените“ Гриша Ганчев нееднократно, още от времето като собственик на Литекс, е доказал, че умее да продава на изключително солидни цени.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ