Само в 7DniSport.bg

Волейболният Лудогорец удиви с трансфер! Прибра най-резултатния национал на Пламен

7 Dni Sport03.01.20190
николай учиков
Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) се подсилиха с двама много класни волейболисти.

Играчи на бургарзлии вече са националът Николай Учиков и словенецът Ален Джорджевич, предаде Нова телевизия. Учиков бе титулярен диагонал на България по време на световното първенство в България и Италия и най-резултатен национал на форума, а посрещачът Ален Джоржевич дълги години е играл в много чуждестнанни клубове.

Николай Учиков и Ален Джорджевич са новите попълнения на Нефтохимик. Те ще бъдат картотекирани и ще играят на тима ни още на финалите за Купата на България в Пазарджик (11 – 13 януари), а по-късно и в двубоите от Европа.

Руските волейболисти Дмитрий Яковлев и Савелий Поздняков вече не са част от Нефтохимик. Третият освободен е Александър Симеонов.

Шампионите тренират усилено вече и с новите си попълнения за предстоящото участие на финали на Купата на България, въпреки че бургазлии все още не са се класирали за тях.

Нефтохимик първо среща Звездец (Горна Малина) в мач от 4-ия кръг на 8 януари от 18,30 часа в Горна Малина. При победа шампионите ще срещнат лидерите на полусезона в Суперлигата от ЦСКА на 11 януари 15,00 часа в Пазарджик в 1/4-финалиен двубой от Купата на България.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ