Салпаров хвърли бомбата! Ще играе ли отново Матей Казийски за България?

7 Dni Sport03.01.20190
матей казийски

Либерото на националния отбор на България Теодор Салпаров и играещ спортен директор на шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) коментира назначаването на Силвано Пранди за селекционер на държавния ни тим.

“Националният отбор на България играеше най-добрия си волейбол под ръководството на Силвано Пранди. Имахме малшанс да загубим драматично от Куба мача си на световното първенство през 2010 година, иначе вероятно щяхме да играем финал. Когато Силвано Пранди бе сменен, всички волейболисти в тима ни съжаляваха за промяната. Надявам се, че Силвано Пранди, който и в момента работи на много високо ниво във френския Шомон, да може да помогне на България, за да се класира на Олимпийските игри в Токио 2020”, заяви Теодор Салпаров пред Спортал.

“Според предварителните прогнози България ще е в една група с Бразилия в Олимпийската квалификация. Трудно е, но не и невъзможно да победим олимпийските шампиони от Рио 2016. Имаме своите шансове и ще трябва да ги използваме. Знам, че всички български волейболисти са готови да приемат покана от Силвано Пранди и да играят за националния отбор на България”, добави Теодор Салпаров, което означава и Матей Казийски!?

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ