Трима изпревариха Десподов за трансфер от ЦСКА! Двама ги уреди Балъков!

ЦСКА - Етър, контрола, Красимир Балъков, Димитър Пенев

Очакващият се трансфер на Кирил Десподов от ЦСКА в силен чуждестранен клуб е топ темата около „червените“ през последните седмици, но трима футболисти вече могат да се смятат за напуснали „Българска армия“. Това са вратарят Георги Китанов, защитникът Пламен Гълъбов и халфът Никола Колев, информира „Тема спорт“.

Китанов ще продължи престоя си в родния Черно море, който го взе под наем от ЦСКА през лятото, но след раздялата с Благой Макенджиев, Илиан Илиев ще задържи бившия младежки национал. Въпросът е под каква форма ще се случи това – дали под наем до лятото, когато контрактът на Китанов с „червените“ изтича, или стражът ще скъса договора по взаимно съгласие и ще парафира за постоянно с Моряците.

Никола Колев и Пламен Гълъбов пък поне до лятото ще играят под ръководството на Красимир Балъков в Етър. Легендарният халф харесва качествата им и от началото на годината те са важни фигури в състава му, като това важи повече за Колев, който в първия двубой, в който играе напролет, ще навърти 100 мача в елита. Двамата засега са преотстъпени от ЦСКА на Болярите, но през лятото трансферите може да станат постоянни.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ