ЦСКА спря трансфера на Десподов заради един милион!

Кирил Десподов (2)

ЦСКА временно е замразил преговорите за продажба на звездата си Кирил Десподов в чужбина, пише „Монитор“. „Червените“ се надяват да изкопчат максимално висока цена за нападателя, който на няколко пъти публично заяви, че иска още през зимната пауза да смени отбора.

Интересът към национала е огромен, а на „Армията“ готвят като свой коз и предстоящата церемония за „Футболист на годината“ на България за 2018 година. Обявяването на победителя и награждаването му са предвидени за 6 януари във Военния клуб, а лидерът на ЦСКА е основен претендент за отличието. Конкуренция във вота на журналистите пък са му Тодор Неделев и Георги Петков.

Надеждите на „червените“ са, че ако Десподов спечели най-ценното индивидуално отличие, това ще се отрази сериозно и на цената му – първоначалните мераци на клуба са за 3,5 милиона евро. По предварителни разчети ЦСКА ще иска поне един милион лева отгоре за правата на голаджията, ако той стане Футболист на годината.

Десподов вече е потвърдил присъствието си на церемонията, както и останалите двама играчи от призовата тройка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ