Нов шок за „сините“: Стоянович идва, за да скъса договора си? Русев ще му се моли с две оферти!

Левски Ботев Враца 6 Славиша Стоянович

Славиша Стоянович може да напусне Левски броени часове преди старта на зимната подготовка на отбора. Старши треньорът на „сините“ ще се завърне у нас през следващата седмица и ще проведе сериозен разговор със собственика Спас Русев, след който ще стане ясно дали босът на клуба ще трябва да търси нов треньор.

„Спортал“ съобщава, че има два варианта Стоянович да остане да работи на „Герена“. Първият е той да остане начело на Левски до края на сезона и след това да приеме офертата да стане селекционер на Латвия. Местната федерация му предлага договор за 3 години, в които специалистът ще е под далеч по-малко напрежение и ще има пълен картбланш за действие.

Вторият вариант, който Спас Русев обмисля и със сигурност ще се хареса повече на феновете, е Левски да предложи нов договор на Стоянович с продължителност до 2020 г. В момента Славиша работи за „сините“ със споразумение до края на сезона, но Русев ще го навива за нови 18-месеца начело на отбора. Проблемите пред това обаче не са малко: Стоянович иска български играчи от Първа лига, за които ще трябва да се плащат трансферни суми; набелязаните чужденци пък ще бъдат гледани отново само на видео, което изобщо не е по вкуса на треньора; зациклилото идване на Павел Колев, който се очаква да направи сериозни промени в цялото менажиране на клуба.

Дали Левски ще има Славиша Стоянович за старши треньор на първата си тренировка на 8 януари, или пак ще бъде търсен пожарен вариант, предстои да разберем в началото на новата седмица.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ