Лудогорец изправен пред спешен трансфер! Ще има поне 3 милиона евро за харчене!

Цска Лудогорец 43

Привличането на нов нападател може да се окаже новата цел №1 на Лудогорец за зимния трансферен период. Разградчани пратиха днес под наем Брандао в Гояс, а съвсем скоро на масата им ще има оферта от 3 милиона евро за резервата Якуб Швиерчок. Полският таран не може да пребори Клаудиу Кешеру за титулярното място, но въпреки това е хванал окото на немския елитен Нюрнберг, който е готов да извади сериозната за родните стандарти сума. Германците вече купиха един играч от разградчани – през лятото платиха почти 8 милиона лева за крилото Върджил Мисиджан.

При продажба на Швиерчок Антони Здравков ще остане само с Кешеру и дълбоката резерва Жоао Пауло за пролетния дял в шампионата, което ще наложи и намирането на нов класен голаджия. Още повече, че се очаква и американският Kолорадо Рапидс да изпрати оферта за Кешеру, но тя едва ли ще бъде приета при така създалата се ситуация.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ