Продаден?! Топ талантът на Ботев Пд отива в Серия А с гарантирано място в новия си отбор!

1

Талантът на Ботев Пловдив Слави Шопов ще стане част от мъжкия отбор на италианския СПАЛ още през следващия сезон. Това е заложено в личните условия, които от тима предлагат на атакуващият полузащитник. Независимо, дали тимът ще оцелее в Серия А или ще изпадне в Серия Б Шопов ще е сред футболистите, които ще попадат в групата за официалните мачове. Ако отборът на СПАЛ изпадне в Серия Б Слави го очакват мачове дори като титуляр. Именно възможността да играе редовно мъжки футбол и то не къде да е , а на Ботуша, са в основата Слави Шопов да желае да приеме офертата на италианците.

Иначе Ботев Пловдив не смятат да правят спънки в развитието на най-големия си талант. От жълто-черния клуб по всяка вероятност ще приемат офертата на СПАЛ, въпреки че италианците искат да плащат за Слави разсрочено. Със сигурност Ботев Пловдив ще заложат в договора за продажба клауза според, която СПАЛ ще дължат на канарчетата процент при следваща продажба на футболиста.

Glas.bg


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ