Френският „Екип“ гръмна: Левски изпревари шампион и носител на Купата на Франция за защитник!

Левски Славия (21) славиша стоянович

Елитното френско издание „Екип“ обърна внимание на трансферните планове на Левски, в които влиза централният защитник на Черно море Илиас Хасани. Националът на Алжир е желан от Славиша Стоянович, а французите разкриват, че интерес към него е имало и от Рен от Лига 1, но преди треньорът Сабри Ламуши да бъде уволнен. От Ланс от Лига 2 пък са се свързали с Хасани и са имали разговор с него, но самият футболист предпочита да остане на Балканите пред това да се завърне във Франция, където е играл във втория отбор на Бордо. Ланс и Рен са не по-малко популярни клубове от жирондинците, като в историята им личат съответно титла и купа на Франция и две купи на лигата.

Илиас Хасани има договор с Черно море до края на сезона и от щаба на варненци рискуват да го изпуснат без пари през лятото, ако не успеят да го убедят да преподпише, или не го продадат до края на трансферния прозорец.  Според информацията на „Екип“ от „Герена“ съвсем скоро ще представят официалната си оферта за Хасани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ