24 часа: Стоянович гони 6-има от Левски, облизва се за трио от Берое и двама от Ботев

7 Dni Sport02.01.2019
славиша стоянович

И след Нова година продължава мъглата около ситуацията в “Левски”, но все пак има ясни трансферни цели, както и списък на футболисти, с които клубът ще гледа да се раздели.

Старши треньорът на “сините” Славиша Стоянович е набелязал общо петима играчи от 4-ия и 5-ия в класирането на Първа професионална лига “Берое” и “Ботев” (Пд), научи “24 часа”. Също така сърбинът със словенски паспорт е определил от кои кадри в състава си няма нужда. Те са общо 6-има.

От “Берое” Стоянович иска да бъдат привлечени капитанът на старозагорци Мартин Райнов, бразилският нападател Вандерсон и халфът Борислав Цонев. Интересното е, че последният е юноша на “Левски”.

От “Ботев” Стоянович е харесал централния защитник Кристиан Димитров и полузащитника Серкан Юсеин.

49-годишният специалист смята да се раздели с двамата вратари, които пазиха през есента – Божидар Митрев и словака Мартин Полачек. Ненужен на “Герена” вече е и тунизийският защитник с френски паспорт Аймен Белаид. Същото важи и за португалския халф Филипе Нашименто.

От нападателите трябва да си тръгнат двата бразилски трансферни провала – Ривалдиньо и Луан Виана. Първият поне е син на баща си – славния Ривалдо, дкато за втория няма никакво логично обяснение по каква причина се озова на “Герена”.

Със сигурност “сините” ще търсят попълнение за атаката, в която единствено голмайсторът Станислав Костов е на ниво.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ