Костов не само ще оправи сметките на Левски, но и осъществява прекрасен трансфер! Офертата от Италия вече е факт!

Левски Дунав Русе 30 Станислав Костов

Турският Ерзурум е много вероятно да се размине с привличането на Станислав Костов от Левски. Голмайсторът на Първа лига е апетитна хапка за доста клубове със своите 16 гола през есенния дял от шампионата, а турците са готови да извадят между 400 и 500 000 евро за правата му. В последните дни обаче към Костов сериозен интерес е проявил клуб от Италия. Отборът е част от Серия Б и вече е изпратил в офисите на „Герена“ официално запитване за цената на национала. „Сините“ ще искат над половион милион евро за голаджията си, които ще отидат за погасяване на задълженията към НАП и други кредитори, заради които УЕФА заплаши клуба с изваждане от евротурнирите.

Към момента изглежда много възможно Левски да изчисти голяма част дълговете си с продажбата на Костов и Давид Яблонски, към когото има сериозен интерес от китайски отбор. За чехът от „Герена“ ще искат между 200 000 и 400 000 евро.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ