Локо Пд с еротичен трансфер: взима остриган лично от Гриша Ганчев

7 Dni Sport28.12.2018
1

Локомотив Пловдив ще привлече доскорошното крило на Славия Момчил Цветанов. Очаква се трансферът да бъде финализиран в началото на новата година и Чико да започне подготовка със смърфовете.

Цветанов не успя да спечели доверието на старши треньора на Славия Златомир Загорчич и доста често оставаше на пейката или извън групата. Преди седмица от „Овча купел“ обявиха, че се разделят с него.

Малкия шивач, прочул се с голите си снимки, заради които ГришаГанчев го острига в Литекс, имаше предложение и от Царско село, но е избрал офертата на елитния тим.

Преди да подпише с белите, Цветанов носи екипа на полския Стал Миелец, но без особен успех. У нас е ритал още за Верея, Ботев Пловдив, ЦСКА, Литекс и Спартак Плевен. 28-годишният футболист идва като свободен агент на „Лаута“. Остава само да се доуточни за личните си условия с Локомотив Пловдив и съвсем скоро да бъде обявен като ново попълнение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ