Синът на Владо Николов с интересен коментар какво прави татко му на дърти години

7 Dni Sport26.12.20180
Левски Пирин волейбол мъже 13

Датата 17-и ноември 2018-а година ще остане паметна за българския волейбол. Треньорът на Левски – Владимир Николов, се завърна на полето, след като „сините“ имаха редица проблеми и той отново облече състезателния екип. Друг интересен факт е, че Николов игра редом до сина си – Алекс срещу големия съперник ЦСКА.

„Няма как да си представя, че това нещо ще стане. Преди две години и половина приключих със спорта, но обстоятелствата бяха такива. с ЦСКА стана инцидента с Алекс, тъй като трябваше да бие само сервис, но съжалявам, че не победихме. Справи се много добре в хода на мача. Имаше участие в мача, което е хубаво за него“, сподели Владо Николов за предаването „Златния гейм“ пред Диема Спорт.

„Всичко около мен се случи изведнъж. Три дена преди мача разбрах, че ще играя за пръв път с мъжете. Страхотно е, че играх с баща ми волейбол на професионално ниво и беше много изненадващо, тъй като не трябваше да се случва. Чудих се дали ще играя добре, тъй като е на „дърти“ години и се справи много добре“, пък добави сина на Владо Николов – Алекс.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ