Алберт се нареди в топ 25 на слаломистите през сезона – призна, че е искал да влезе между „големите момчета“

алберт попов

Със спечеленото вчера 16-о място в Италия Алберт Попов се нареди в топ 25 на слаломистите от началото на сезона в Световната купа по ски алпийски дисциплини. Родният талант заема 24-о място в дисциплината с 26 точки, а в генералното класиране е 75-и от общо 128 състезатели записали точки този сезон. Алберт обаче е категоричен, че за него това е само началото.

”И в двата манша давах много газ, не съм се пазил. Бях на малка разлика от големите момчета и исках да влезна около тях, коментира Попов след слалома в Мадона ди Кампилио. – Първото трасе много ми пасна. Беше наредено като за мен. Във втория манш подредбата на вратите беше с по-големи разстояния и беше малко по- хлъзгаво. Направих стабилно каране. Не беше бавно, но ми трябваше една идея повече скорост. Доволен от постигнатото 16-то място и продължаваме напред!”, каза той след страхотното си каране вчера.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ