„Синя“ България пак настръхна! Агентът му: Левски изпуска Славиша!

Левски Славия (6) Славиша Стоянович

Бъдещето на треньора на „Левски“ Славиша Стоянович не е сигурно, тъй като интерес към него не липсва от чужбина. Това потвърди пред „Дневник“ агентът, който представлява словенския специалист – Милко Бански.

В последните дни се появи информация за интерес към Стоянович от националния отбор на Латвия. Според медиите в страната той е получил предложение за тригодишен договор. 49-годишният треньор е добре познат в Латвия, където водеше „Рига“ през 2017 г.

„С цялата деликатност на ситуацията, защото тя е такава, мога да потвърдя, че интерес към г-н Стоянович има и продължава да има. Имало е от самото му идване в „Левски“. Тук обаче нещата опират дали от „Левски“ искат да го задържат“, каза Бански.

Агентът на треньора добави, че договорът на словенския специалист със сините е до края на сезона. До момента Стоянович не е получил предложение за удължаването му.

„От „Левски“ трябва да покажат дали смятат, че той е човекът, който искат да води отбора, да му дадат дългосрочен договор, защото в противен случай ще се окаже, че са го взели просто да кара автобуса до юни месец“, добави Бански.

Той потвърди, че преди два месеца треньорът на „Левски“ е отказал добра оферта, която е пристигнала от Катар. „Не мога да кажа дали ще напусне заради това предложение, което се цитира, защото може след ден или два да има някое по-добро. По-скоро въпросът опира и до него дали ще предпочете такъв вариант, или да остане в „Левски“ до лятото“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ